Scheidingswanden

creative space planners

.BOX creatieve oplossingen voor individuele “workspaces”

  • in onze hedendaagse werkomgeving is geluid heel vaak sfeerbepalend. Wanneer geluid echter als hinderlijk wordt ervaren is er sprake van geluidshinder. Aangezien het vaak niet mogelijk is om de bron van de geluidshinder uit te schakelen gaan we vaak op zoek naar andere oplossingen om de hinder om te buigen naar comfort.
  • Het plaatsen van .BOX ruimte in bijvoorbeeld een grote kantoortuin is een mogelijke oplossing om werknemers de kans te geven zich voor bepaalde taken in een afgesloten ruimte terug te trekken.
    Door de toepassing van akoestisch glas, geluidsabsorberend plafond en zachte wandbekleding ontstaat een comfortabele concentratiewerkplek die bescherming bied tegen hinderlijke geluiden.
  • Omdat een deel van het .BOX volume is uitgevoerd in transparante materialen blijft het contact met de rest van de werkvloer behouden. Tevens is het mogelijk de gesloten delen ook aan de buitenzijde te voorzien van zachte, geluidsabsorberende bekledingen waardoor gelijktijdig de geluidsoverlast in de kantoortuin zelf aangepakt word.
  • Elke basis .BOX bestaat uit vier wanden en een plafond. Er zijn twee gesloten wanden en twee beglaasde wanden telkens met dezelfde afmetingen. In één van de twee glaswanden is een glazen draaideur voorzien.
    De koppel .BOX heeft twee beglaasde wanden, één gesloten wand en een plafond, in één van beide glaswanden zit een glazen draaideur.

Onze .BOX kan zowel als een individueel volume gebruikt worden als aan elkaar geschakelde ruimtes toegepast worden. Het is eveneens mogelijk aanzetstukken te voorzien waardoor er aan de buitenzijde een nis ontstaat om bijvoorbeeld printer- of koffiehoek in onder te brengen.