Top

.BOX creatieve
oplossingen voor individuele “workspaces”

Vaak hebben onze klanten nood aan aparte ruimtes in vrijstaande omgeving. Hiervoor hebben onze interieurarchitecten onze .BOX ontwikkeld. Deze cube plaatsen we volledig los van externe muren of plafonds, de cube zelf bestaat steeds uit vier wanden en een plafond.

BOX MAGAZIJN (5)-min

Perfect in open spaces, als key-kantoor of als centrale vergaderruimte. Waar nodig plaatsen we bijkomende uitrusting zoals fotowanden, akoestiek, verluchting, airco, nette integratie van keukenapparatuur in een nis, enz. Creatief, eenvoudig of opvallend, steeds volledig op uw maat.

BOX MAGAZIJN (4)-min

Kantoorbox

Een kantoorbox is een innovatieve oplossing voor bedrijven die flexibiliteit en privacy in hun werkruimte zoeken. Bij Panisol Partitions, onze onderneming in Wijnegem, begrijpen we het belang van een goed georganiseerde en afgezonderde werkplek. Daarom bieden we kantoorboxen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met professionele installatie, een voorstelplan op maat en nauwkeurige voorbereiding, zorgen onze kantoorboxen voor een optimale werkomgeving in uw kantoor.

De voordelen van een kantoorbox in uw werkomgeving

Vaak hebben onze klanten nood aan aparte ruimtes in een vrijstaande omgeving. Hiervoor hebben onze interieurarchitecten onze BOX ontwikkeld. Deze cube plaatsen we volledig los van externe muren of plafonds, de cube zelf bestaat steeds uit vier wanden en een plafond. Een kantoorbox biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde concentratie en efficiëntie. Als deskundige projectinrichter begrijpen wij het belang van een goed ingericht kantoor voor optimale productiviteit. Een goede scheidingswand voor kantoor is essentieel om privacy en focus te waarborgen. Een kantoorbox fungeert ook als een vergaderbox, wat ideaal is voor kleine, ongestoorde bijeenkomsten. Dit maakt een kantoorbox een veelzijdige toevoeging aan elke kantoorinrichting, aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze box is perfect in open spaces, als key-kantoor of als centrale vergaderruimte. Waar nodig plaatsen we bijkomende uitrusting zoals fotowanden, akoestiek, verluchting, airco, nette integratie van keukenapparatuur in een nis… Creatief, eenvoudig of opvallend, steeds volledig op maat.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan

Heeft u interesse in een kantoorbox voor uw bedrijf? Onze kantoorboxen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw specifieke behoeften en bieden een perfecte balans tussen openheid en afzondering. Met onze expertise in kantoorinrichting helpen we u graag bij het vinden van de ideale kantoorbox. Neem contact op voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Turnhoutsebaan 594 A, 2110 Wijnegem, België