Top
Image Alt

Glazen kantoorwanden

  |  Glazen kantoorwanden

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Glazen kantoorwanden

Met glazen en demontabele kantoorwanden kunt u een aangename werkomgeving creëren op uw kantoor. Bij Panisol Partitions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, hebben wij de kennis en het materiaal om uw kantoor om te toveren tot een plek die energie en motivatie uitstraalt. Hiervoor luisteren we allereerst naar uw wensen en voorkeuren omtrent de glazen kantoorwanden, zodat we de identiteit van uw onderneming verwerken in het interieur. Met onze demontabele kantoorwanden van glas behoudt u de openheid van uw werkvloer, maar geeft u uw personeel eveneens een eigen plekje waar ze zich kunnen concentreren. Ontdek de wereld van verschil die een demontabele kantoorwand voor uw werkvloer kan betekenen.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Glazen kantoorwanden zoals u ze wilt hebben

Glazen kantoorwanden kunt u plaatsen plaatsen, zodat bepaalde afdelingen of teams in dezelfde ruimte samenwerken. Uiteraard heeft u hier reeds een idee over. Onze interieurarchitecten nemen die praktische overwegingen mee en plaatsen de demontabele en glazen kantoorwanden, zodat het geheel mooi oogt. Met modulaire wandsystemen en kantoorboxen krijgt u betrouwbare ruimtelijke oplossingen tegen een betaalbare prijs. We denken hierbij niet in termen van standaardoplossingen, maar zorgen ervoor dat de kantoorwanden optimaal op maat van uw kantoor zijn. Naast het visuele aspect schakelt u ons ook in om de akoestische en geluidsisolerende aspecten van uw werkruimte te bekijken en eventueel te behandelen met speciale panelen. Wij voorzien u graag van een totaaloplossing op alle mogelijke aspecten.

Schakel ons team in voor glazen kantoorwanden

Met glazen kantoorwanden krijgt uw kantoor een stijlvolle indruk en biedt het een aangename werkplek voor uw personeel. Verken daarom de mogelijkheden met onze demontabele kantoorwand en laat ons meedenken over de beste oplossingen. Met behulp van het online invulformulier vraagt u snel en makkelijk een offerte aan voor de scheidingspanelen. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het telefoonnummer +32 3 231 20 01 of het e-mailadres info@panisol.be om mogelijke vragen te stellen.