Top
Image Alt

Glazen scheidingswand kantoor

  |  Glazen scheidingswand kantoor

Eigen installatie

Voorstelplan

Input van de klant

Glazen scheidingswand voor op kantoor

Een glazen scheidingswand maakt uw kantoor een stuk overzichtelijker. De glazen wanden van Panisol Partitions uit Wijnegem, nabij Antwerpen, zijn inzetbaar in iedere ruimte in uw kantoor. Wij staan bekend om kwalitatief hoogstaande glazen scheidingswanden en laten u graag kennismaken met onze producten. Wanneer u kiest voor onze diensten voor het leveren en plaatsen van volledig beglaasde wanden, zullen u en uw medewerkers een uitmuntende werkomgeving ervaren.

Benieuwd wat we U kunnen bieden?

Waarom een glazen scheidingswand onmisbaar is op kantoor

Met dank aan de stijlvolle glazen wanden van onze projectinrichters creëert u een heel andere werksfeer op kantoor. Deze wanden creëren meer werkplekken, waardoor een verhuizing naar een groter kantoor onnodig is dankzij een of meerdere glazen scheidingswanden. De werkruimte voelt ruimer aan met de glazen wanden, waardoor collega’s elkaar kunnen zien door de wanden en inschatten of iemand beschikbaar is voor een snelle bespreking of een praatje. U zult opmerken dat de sfeer in het kantoor aangenamer wordt en uw personeel meer plezier heeft tijdens werkuren met de beglaasde kantoorwanden.

We installeren beglaasde wanden bij diverse bedrijven

Voor een uniek kantoorinterieur adviseren wij een of meerdere glazen scheidingswanden. Ook als u geen kantoorpand heeft, maar een ander type bedrijf, en geïnteresseerd bent in glazen scheidingswanden, kunnen wij helpen. Wij leveren en plaatsen beglaasde wanden in andere bedrijven in Antwerpen en omstreken. Denk hierbij aan glazen scheidingswanden voor onder meer:

Bekijk vooral onze realisaties, zodat u een goed beeld krijgt van wat de beglaasde wanden kunnen betekenen voor uw kantoor. In een kennismakingsgesprek horen we ook graag wat de wensen zijn wat betreft de plaatsing van de glazen scheidingswand.

Ontdek de mogelijkheden van onze glazen wanden op uw kantoor

Heeft u interesse in een glazen scheidingswand bij u op kantoor? Of heeft u nog enkele vragen over onze kantoorwanden of andere scheidingswanden? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van beglaasde wanden. U bereikt ons door te bellen naar +32 3 231 20 01 of te e-mailen naar info@panisol.be. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en over onze glazen scheidingswanden.