Top
Image Alt

Hotelinrichting

  |  Hotelinrichting

Eigen installatie

Voorstelplan

Input van de klant

Hotelinrichting

Een stijlvolle hotelinrichting vraagt de nodige ervaring op het gebied van interieurinrichting. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw hotel? Dan helpen we u bij Panisol Partitions in Wijnegem, niet ver van Antwerpen, graag verder. Wij beschikken over de benodigde expertise, jarenlange ervaring en het materiaal om een oplossing op maat voor de inrichting van uw hotel te bedenken. Wellicht heeft u zelf al enkele ideeën, die we graag horen. Samen verwezenlijken we uw gewenste hotelinrichting.

Benieuwd wat we U kunnen bieden?

Hotelinrichting op maat van uw onderneming

Om de gewenste hotelinrichting te bekomen, maakt onze projectinrichter gebruik van verschillende hulpmiddelen. Zo zijn we gespecialiseerd in het gebruik van verplaatsbare scheidingswanden. De schermen zorgen voor een specifieke ruimteverdeling zonder het open karakter en de lichttoetreding te hinderen. Natuurlijk is de visuele aantrekkelijkheid net zo essentieel als de functionele aspecten bij het inrichten van uw hotel. Door deze effectief samen te voegen, realiseren we een hotelinrichting met degelijke ruimtelijke oplossingen. Voor welk pand u ons ook inhuurt, we werken uitsluitend tegen betaalbare en eerlijke tarieven. Bekijk onze voorgaande projecten en krijg een goed beeld van onze mogelijkheden, zoals glazen scheidingswanden in ruimtes. Deze zijn uiteraard ook mogelijk binnen een grote hotelkamer, zodat u op een stijlvolle manier diverse ruimtes binnen de kamer creëert.

Kies voor een prachtige inrichting van uw hotel

Heeft u interesse in een mooie hotelinrichting? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen wat we voor de inrichting van uw hotel kunnen betekenen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Bij vragen of opmerkingen over ons bedrijf of onze diensten, u altijd bellen naar +32 3 231 20 01 of een e-mail sturen naar info@panisol.be.