Top
Image Alt

Hotelinrichting

  |  Hotelinrichting

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Hotelinrichting

Zoekt u hulp bij een hotelinrichting? Dan kunnen onze medewerkers bij Panisol Partitions te Wijnegem, vlak bij Antwerpen, zeker helpen. Wij beschikken over de ervaring, de expertise en het materiaal om een oplossing op maat te bedenken. Bij de inrichting van uw hotel had u wellicht al zelf enkele ideeën. Daarom gaan wij graag allereerst een gesprek met u aan, zodat we een idee krijgen van uw visie. Op die manier verwezenlijken we de gewenste hotelinrichting.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Ga voor de hotelinrichting die u wenst

Om de gewenste hotelinrichting te bekomen, maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen. Zo zijn we gespecialiseerd in het gebruik van verplaatsbare glazen scheidingswanden. Deze schermen maken een bepaalde indeling in de ruimte zonder de openheid en de lichtinval te belemmeren. Uiteraard is naast de visuele schoonheid eveneens de praktische kant van de zaak belangrijk. Door deze optimaal te combineren creëren wij een inrichting voor uw hotel met betrouwbare ruimtelijke oplossingen. Daarnaast raadpleegt u onze specialisten ook bij de inrichting van andere panden zoals een kantoor of ziekenhuis. En dat allemaal aan betaalbare en eerlijke tarieven.

Kies voor een prachtige inrichting van uw hotel

Wilt u op onze expertise rekenen om u van een mooie hotelinrichting te voorzien? Neem dan contact op met onze medewerkers en zij zorgen dat de inrichting van uw hotel op alle aspecten klopt. Via het online invulformulier vraagt u makkelijk een offerte aan. Bij vragen of opmerkingen over ons bedrijf of onze diensten, kunt u altijd bellen naar +32 3 231 20 01 of een e-mail te sturen naar info@panisol.be.