Top
Image Alt

Hotelinrichting

  |  Hotelinrichting

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Hotelinrichting

Een stijlvolle hotelinrichting vraagt de nodige ervaring op het gebied van interieurinrichting. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw hotel in Wijnegem of de omgeving van Antwerpen? Dan helpen we u bij Panisol Partitions graag verder. Wij beschikken over de benodigde expertise, jarenlange ervaring en het materiaal om een oplossing op maat voor de inrichting van uw hotel te bedenken. Wellicht heeft u zelf al enkele ideeën, die we graag horen. Op deze manier verwezenlijken we uw gewenste hotelinrichting.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Ga voor de hotelinrichting die u wenst

Om de gewenste hotelinrichting te bekomen, maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen. Zo zijn we gespecialiseerd in het gebruik van verplaatsbare scheidingswanden. Deze schermen maken een bepaalde indeling in de ruimte zonder de openheid en de lichtinval te belemmeren. Uiteraard is naast de visuele schoonheid eveneens de praktische kant van de zaak belangrijk als het gaat om uw hotelinrichting. Door deze optimaal te combineren, creëren wij een inrichting voor uw hotel met betrouwbare ruimtelijke oplossingen. We zijn gespecialiseerd in de inrichting van:

Voor welk pand u ons ook inhuurt, we werken uitsluitend tegen betaalbare en eerlijke tarieven. Op onze website bekijkt u onze realisaties en ziet u ook hoe glazen scheidingswanden in ruimtes eruitzien. Deze zijn uiteraard ook mogelijk binnen een grote hotelkamer, zodat u op een stijlvolle manier diverse ruimtes binnen de kamer creëert.

Kies voor een prachtige inrichting van uw hotel

Heeft u interesse in een mooie hotelinrichting? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen wat we voor de inrichting van uw hotel kunnen betekenen. Via het online invulformulier vraagt u makkelijk een offerte aan. Bij vragen of opmerkingen over ons bedrijf of onze diensten, zoals de box, kunt u altijd bellen naar +32 3 231 20 01 of een e-mail  sturen naar info@panisol.be.