Top
Image Alt

Kantoorwanden plaatsen

  |  Kantoorwanden plaatsen

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Kantoorwanden laten plaatsen

Kantoorwanden laat u plaatsen door Panisol Partitions, een creatief bedrijf uit Wijnegem, in regio Antwerpen. We plaatsen een wand of meerdere schuifwanden met veel precisie in uw kantoor, zodat u voortaan profiteert van meerdere ruimtes binnen uw pand. Als u contact met ons opneemt, maken we allereerst graag kennis met u en horen we wat uw wensen en ideeën zijn voor het project. Vervolgens komen we met een voorstelplan en na uw akkoord gaan we over tot de voorbereiding en installatie. Wilt u ook kantoorwanden laten plaatsen? Ontdek dan wat er mogelijk is bij ons.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Laat kantoorwanden plaatsen en creëer meer werkplekken voor uw personeel

Meer werkplekken creëert u niet per se door een groter bedrijfspand te huren of te kopen. Als u een wand of meerdere schuifwanden door ons laat plaatsen in uw kantoor, ontstaan er namelijk ook meer werkruimtes. Als ervaren projectinrichter zien we al snel wat wel en niet mogelijk is op het gebied van indeling en akoestiek, voor we kantoorwanden, zoals een wand of meerdere schuifwanden, plaatsen. Onze ideeën maken we dan ook graag kenbaar tijdens het kennismakingsgesprek tussen u en ons team van designers en ervaren monteurs. We nemen u graag mee in dit proces van het plaatsen van al dan niet glazen schuifwanden in uw kantoor, zodat u weet wat u kunt verwachten van ons.

Ons team voerde eerder al vele projecten vakkundig uit

We hebben de afgelopen jaren al veel projecten uitgevoerd waar we enorm trots op zijn. Als u onze realisaties online bekijkt, raakt u alvast vertrouwd met ons en onze werkwijze. Tussen de realisaties ziet u dat we eerder al wanden plaatsten bij onder andere:

  • Grootindustriële bedrijven
  • Kantoorbedrijven
  • Scholen
  • Luchthavens
  • Overheidsgebouwen

Vraag een offerte bij ons aan

Laat u graag op een vakkundige manier kantoorwanden plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 231 20 01 of stuur een e-mail naar info@panisol.be. Via ons online formulier vraagt u eenvoudig een offerte aan voor het plaatsen van een wand of meerdere schuifwanden in kantoor. We zien uw aanvraag graag verschijnen.