Top
Image Alt

Ruimte akoestiek

  |  Ruimte akoestiek

Akoestische panelen met geluidswerende kwaliteiten bieden een goede geluidsisolatie voor uw kantoor. Bij Panisol Partitions te Wijnegem, nabij Antwerpen, beschikken we over de ervaring en het materiaal om probleemloos geïsoleerde wandpanelen in uw kantoor te plaatsen die de akoestiek van de ruimte verbeteren. Dankzij onze snelle en betaalbare service geniet u snel van de vele voordelen die de akoestische panelen uw kantoor opleveren. Laat ons helpen bij de geluidsisolatie van uw kantoor met onze geluidswerende panelen.

Waarom zou u akoestische panelen in uw kantoor plaatsen?

In onze hedendaagse werkomgeving is de akoestiek heel vaak sfeerbepalend. Wanneer geluid als hinderlijk wordt ervaren, is er sprake van geluidshinder. Bij Partisol Partitions weten we dat een goed gebalanceerde ruimte de sleutel is tot welbevinden en efficiënt werken. Daarom ontwierpen we micro-omgevingen met geluidsbalans in het achterhoofd. Wij helpen u graag om deze akoestische en geluidswerende panelen aan de persoonlijke behoeften van uw kantoor aan te passen. Open-plan bureaus zitten op een geluidsniveau van 60 tot 80 decibel. Het aanbevolen geluidsniveau moet eigenlijk 45 decibel zijn om een prettige samenwerking te garanderen en concentratieproblemen te vermijden. Ook hiervoor hebben we de perfecte oplossing: we creëren voor u een beter akoestisch kantoor zonder ‘echo’ dankzij onze geïsoleerde wandpanelen met goede geluidsisolatie.

Meer dan enkel geïsoleerde wandpanelen voor uw kantoor

Naast geluidswerende panelen kunnen onze projectinrichters nog veel meer betekenen voor uw kantoor. Zo stimuleren wij naast het gehoor ook graag uw zicht met een mooie inrichting van uw kantoorpand. Met systeemwanden van de beste kwaliteit scheppen we een werkomgeving die energie en motivatie in uw hele team ontwaakt. Eveneens verwerken we de geluidswerende en akoestische panelen in het ontwerp van uw kantoor, zodat de beleving op alle vlakken naar wens is. Onze modulaire en budgetvriendelijke oplossingen, zoals panelen, verwerken wij op maat van uw wensen en verzoeken wat betreft de geluidsisolatie van uw kantoor.

Neem contact op met ons voor geluidswerende panelen voor uw kantoor

Met onze akoestische en geluidswerende panelen verbeteren we beduidend de geluidsisolatie op uw kantoor. Zou u de diensten van ons bedrijf willen inschakelen en wilt u graag akoestische panelen op kantoor? Dan vraagt u eenvoudig een offerte aan via ons online invulformulier. Wilt u toch nog meer informatie over de geïsoleerde wandpanelen voor uw kantoor of onze andere oplossingen? Dan neemt u het best contact met ons op door te bellen naar +32 3 231 20 01 of een e-mail te sturen naar info@panisol.be. Bekijk ook onze realisaties en raak bekend met de werkwijze die we hanteren bij de installatie van panelen voor een betere geluidsinstallatie op uw kantoor.

Contacteer ons

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Turnhoutsebaan 594 A, 2110 Wijnegem, België