Top
Image Alt

Ruimte akoestiek

  |  Ruimte akoestiek

Akoestische panelen met geluidswerende kwaliteiten bieden een goede geluidsisolatie voor uw kantoor. Panisol Partitions in Wijnegem, nabij Antwerpen, biedt deskundige diensten en materialen voor het moeiteloos installeren van geïsoleerde wandpanelen, die de akoestiek op kantoor aanzienlijk verbeteren. Met onze efficiënte en kosteneffectieve service ervaart u snel de voordelen van akoestische panelen in uw kantoor. Onze geluidsisolerende panelen zijn ideaal voor uw kantoorisolatiebehoeften.

Waarom zou u akoestische panelen in uw kantoor plaatsen?

De akoestiek op kantoor verbeteren kan zorgen voor een compleet andere werksfeer. Bij Partisol Partitions weten we dat een goed gebalanceerde ruimte de sleutel is tot welbevinden en efficiënt werken. Daarom ontwierpen onze projectinrichters micro-omgevingen met geluidswerende panelen voor op kantoor. We zijn er om u te ondersteunen bij het aanpassen van deze akoestische en geluidsisolerende panelen aan de unieke eisen van uw kantoor. Open kantoren hebben vaak een geluidsniveau tussen 60 en 80 decibel, terwijl het ideale niveau rond 45 decibel ligt om een comfortabele samenwerking te bevorderen en concentratieproblemen te voorkomen. Ook hiervoor hebben we de perfecte oplossing: we verbeteren de akoestiek op kantoor zonder ‘echo’ dankzij onze geïsoleerde wandpanelen en scheidingswanden met goede geluidsisolatie.

Meer dan enkel geïsoleerde wandpanelen voor uw kantoor

Naast geluidsdichte kantoorwanden en geluidswerende panelen kunnen we nog veel meer betekenen voor uw kantoor. Wij richten ons niet alleen op akoestiek, maar ook op esthetiek, door uw kantoor stijlvol in te richten. Met systeemwanden van de beste kwaliteit scheppen we een werkomgeving die zorgt voor meer energie en motivatie binnen het team. Daarnaast integreren we de geluidsisolerende en akoestische panelen naadloos in het ontwerp van uw kantoor, zodat de ervaring op alle gebieden voldoet aan uw verwachtingen. Onze modulaire en budgetvriendelijke oplossingen, waaronder de panelen, passen onze kantoorwandenspecialisten aan op basis van uw wensen en vereisten voor de geluidsisolatie in uw kantoor.

 

Neem contact op met ons voor geluidswerende panelen voor uw kantoor

Met onze akoestische en geluidswerende panelen verbeteren we beduidend de geluidsisolatie op uw kantoor. De akoestiek op kantoor verbeteren, dat begint bij onze geluidswerende wanden. Wilt u graag een offerte ontvangen voor geïsoleerde bedrijfswanden? Wilt u toch nog meer informatie over kantoorwanden voor bedrijven, de geluidsdichte kantoorwanden, geïsoleerde wandpanelen voor uw kantoor of onze andere oplossingen? Dan neemt u het best contact met ons op door te bellen naar +32 3 231 20 01 of een e-mail te sturen naar info@panisol.be. Bekijk ook onze realisaties en raak bekend met de werkwijze die we hanteren bij de installatie van panelen voor een betere geluidsinstallatie op uw kantoor.

Contacteer ons

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Turnhoutsebaan 594 A, 2110 Wijnegem, België