Top
Image Alt

Scheidingspanelen kantoor

  |  Scheidingspanelen kantoor

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Scheidingspanelen voor op kantoor

Scheidingspanelen voor uw kantoor bestelt u bij ons bedrijf in Wijnegem, in regio Antwerpen. Panisol Partitions is een ervaren bedrijf met een passie voor ruimtelijke beleving. Als het gaat om systeemwanden zijn wij een begrip op de markt. We hebben een uitgebreid productaanbod, waardoor we altijd panelen op voorraad hebben die u voor uw kantoor kunt bestellen. Bovendien installeren onze monteurs de scheidingspanelen vakkundig in uw kantoor. Kom erachter welke oplossing bij uw kantoorinrichting past.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Zorg voor meer ruimtes dankzij scheidingspanelen in uw kantoor

Kantoorwanden zijn steeds populairder bij bedrijven. Dit komt doordat u door panelen voor uw kantoor te bestellen op een relatief eenvoudige manier meer werkplekken creëert. De scheidingspanelen zorgen ervoor dat uw kantoor niet hoeft te verhuizen van pand, maar dat er meer ruimtes ontstaan voor uw medewerkers. Als projectinrichter weten we precies wat er wel en niet mogelijk is binnen uw pand. Heeft u interesse in al dan niet beglaasde wanden? Dan denken we graag mee over het beoogde project. We hebben diverse klanten die panelen voor op kantoor of in een andere onderneming bestellen. Zo behoren onder andere de volgende bedrijven tot ons klantenbestand:

  • Snelle groeiers
  • Grootindustriële bedrijven
  • Overheidsgebouwen
  • Kantoorbedrijven

Ga met ons in gesprek als u panelen voor uw kantoor bij ons wilt bestellen, zodat we een voorstel voor u kunnen maken. Zodra u uw akkoord geeft, gaan we aan de slag met de voorbereidingswerkzaamheden, waarna we de scheidingspanelen installeren bij u op kantoor.

Contacteer ons en vraag gerust naar de mogelijkheden

Panelen voor uw kantoor kunt u het best bij ons betrouwbare bedrijf bestellen. Ontvangt u liever eerst meer informatie over onze werkwijze of ons team? Bekijk dan onze realisaties of contacteer ons voor de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +32 3 231 20 01 of te e-mailen naar info@panisol.be.