Top
Image Alt

Scheidingswand voor kantoor

  |  Scheidingswand voor kantoor

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Glazen scheidingswand voor kantoor

Met een simpel middel als een glazen scheidingswand kunt u een hele andere werksfeer scheppen op uw kantoor. Bij Panisol Partitions in Wijnegem, nabij Antwerpen, beschikken wij zowel over de middelen als de specialisten om uw werkvloer een hele nieuwe look te geven. Wij werken hiervoor met verplaatsbare scheidingswanden of schuifwanden die we gericht in uw kantoor plaatsen. Zo houden we het interieur open, maar tegelijkertijd creëren we afzonderlijke ruimtes waarin uw werknemers prettig werken. Ontdek wat een glazen scheidingswand voor uw kantoor kan betekenen.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Met een glazen scheidingswand krijgt u plots een heel ander kantoor

Als werkgever wilt u uiteraard dat uw werknemers graag naar het werk gaan en met een maximum aan energie en motivatie aan het werk gaan. Om ze hiervoor de volle concentratie te geven maar tegelijkertijd een open werkplek te bieden, is de glazen scheidingswand hét middel om in uw kantoor te zetten. Wij kunnen dit soort verplaatsbare wanden of schuifwanden precies plaatsen zodat we een nieuwe dynamiek en inrichting geven aan uw kantoor. Hierbij rekent u op het gespecialiseerde advies van onze medewerkers, die tal van ervaring hebben in het inrichten van kantoorpanden, maar ook andere werkvloeren zoals hotels of ziekenhuizen.

Wij denken mee over de verplaatsbare wanden op uw kantoor

Met een glazen scheidingswand voor uw kantoor kunnen we al heel wat verrichten in het interieur van uw werkvloer. Maar daarnaast bieden wij nog veel meer dan schuifwanden en glazen kantoorwanden. Naast het visuele aspect is het geluid en de akoestiek evenzeer belangrijk voor de werksfeer en omstandigheden op uw bedrijf. Daarom dat wij bij het aanbrengen van verplaatsbare wanden in uw kantoor ook denken over de geluidsisolatie en hoe we de auditieve omgeving van uw personeel zo aangenaam mogelijk maken. Onze specialisten denken met u mee over de inrichting en bieden betrouwbare ruimtelijke oplossingen tegen betaalbare prijzen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zijn glazen en verplaatsbare scheidingswanden de volgende oplossing voor uw kantoor? Dan helpen wij u graag met het inrichten van uw werkvloer om de sfeer te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat de schuifwanden in uw kantoor staan zodat ze de perfecte werkomgeving creëren. Zo gaat iedereen met het volle plezier naar kantoor gaan. Via het online invulformulier dient u snel en eenvoudig een offerteaanvraag in. Daarnaast kunt u met vragen of opmerkingen ook altijd terecht bij ons via het telefoonnummer +32 3 231 20 01 of via het e-mailadres info@panisol.be.