Top
Image Alt

Scheidingswand voor kantoor

  |  Scheidingswand voor kantoor

Eigen installatie

Voorstelplan

Input van de klant

Een scheidingswand voor op kantoor

Een scheidingswand voor uw kantoor draagt bij aan een heel andere werksfeer. Hoewel een scheidingswand een eenvoudige toevoeging is voor elk kantoor, heeft Panisol Partitions in Wijnegem, dicht bij Antwerpen, zowel de hulpmiddelen als specialisten voor de juiste wanden. Onze focus ligt op scheidingswanden die we strategisch in uw kantoorruimte installeren. Dit behoudt een open interieur, terwijl het afgescheiden werkplekken creëert waar werknemers comfortabel kunnen werken.

Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Een scheidingswand voor uw kantoor creëert een heel andere werkruimte

Als werkgever streeft u naar een werkomgeving waar werknemers graag naartoe komen en waar ze gemotiveerd en energiek werken. Om hen optimale concentratie te bieden, maar ook een open werkomgeving, zijn scheidingswanden een essentieel element in uw kantoor. Wij installeren deze wanden zorgvuldig, wat leidt tot een vernieuwde dynamiek en inrichting in uw kantoor. Reken hierbij op gespecialiseerd advies van onze medewerkers, die tal van ervaring hebben in het inrichten van kantoorpanden.

Wij denken meer over uw kantoor met scheidingswand

Met een scheidingswand voor uw kantoor kunnen we al heel wat verrichten in het interieur van uw werkvloer. Daarnaast bieden wij nog veel meer aan dan schuifwanden en glazen kantoorwanden. Naast het visuele aspect is de akoestiek evenzeer belangrijk voor de werksfeer en omstandigheden op uw bedrijf. Bij de installatie van wanden in uw kantoor houden we ook rekening met geluidsisolatie. Met onze scheidingswanden streven we naar een zo aangenaam mogelijke akoestische omgeving op kantoor. We denken samen met u na over de inrichting en leveren betrouwbare, betaalbare ruimtelijke oplossingen. Als projectinrichter helpen we u graag bij de inrichting van uw werkvloer, zodat de sfeer beter wordt. Met de wanden in uw kantoor creëren we de perfecte werkomgeving voor uw personeelsleden. Zo gaat iedereen, mede dankzij onze scheidingswand, met plezier naar kantoor.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Een scheidingswand voor uw kantoor is dé volgende oplossing binnen uw onderneming. Via het online invulformulier dient u snel en eenvoudig een offerteaanvraag in als u interesse heeft in de scheidingswanden voor op kantoor. Daarnaast kunt u met vragen of opmerkingen ook altijd terecht bij ons via het online contactformulier.