Top
Image Alt

Scheidingswand voor kantoor

  |  Scheidingswand voor kantoor

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Een scheidingswand voor kantoor

Een scheidingswand voor uw kantoor draagt bij aan een heel andere werksfeer. En dat terwijl een scheidingswand eigenlijk een simpel middel is voor ieder kantoor. Panisol Partitions in Wijnegem, nabij Antwerpen, beschikt over zowel de middelen als de specialisten op het gebied van verplaatsbare wanden voor op kantoor. We werken met scheidingswanden en schuifwanden, die we  gericht in uw kantoor plaatsen. Zo houden we het interieur open, maar creëert u tegelijkertijd afzonderlijke ruimtes waarin uw werknemers prettig werken. Ontdek wat verplaatsbare wanden en schuifwanden voor uw kantoor kunnen betekenen.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Een scheidingswand voor op kantoor creëert een heel andere werkruimte

Als werkgever wilt u uiteraard dat uw werknemers graag naar het werk gaan en met een maximum aan energie en met motivatie aan het werk gaan. Om ze hiervoor de volle concentratie te geven, maar tegelijkertijd een open werkplek te bieden, is de scheidingswand van glas hét middel om in uw kantoor te zetten. Wij plaatsen dit soort verplaatsbare wanden of schuifwanden precies, zodat er een nieuwe dynamiek en inrichting ontstaat binnen uw kantoor. Reken hierbij op gespecialiseerd advies van onze medewerkers, die tal van ervaring hebben in het inrichten van kantoorpanden. Ook hebben we ervaring met andere werkvloeren, zoals hotels of ziekenhuizen.

Over de verplaatsbare wanden op uw kantoor denken we vakkundig mee

Met een mobiele scheidingswand voor uw kantoor kunnen we al heel wat verrichten in het interieur van uw werkvloer. Daarnaast bieden wij nog veel meer aan dan schuifwanden en glazen kantoorwanden. Naast het visuele aspect is de akoestiek evenzeer belangrijk voor de werksfeer en omstandigheden op uw bedrijf. Bij het aanbrengen van verplaatsbare wanden in uw kantoor denken we ook over de geluidsisolatie. Met onze schuifwanden willen we de auditieve omgeving binnen uw kantoor zo aangenaam mogelijk maken. We denken met u mee over de inrichting voor uw kantoor en bieden betrouwbare ruimtelijke oplossingen aan, zoals verplaatsbare wanden of een schuifwand, tegen betaalbare prijzen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Verplaatsbare scheidingswanden zijn zeker de volgende oplossing voor uw kantoor. We helpen u graag bij de inrichting van uw werkvloer, zodat de sfeer beter wordt. Met de schuifwanden in uw kantoor creëren we de perfecte werkomgeving voor uw personeelsleden. Zo gaat iedereen, mede dankzij onze scheidingswand, met plezier naar kantoor. Via het online invulformulier dient u snel en eenvoudig een offerteaanvraag in als u interesse heeft in de schuifwanden of verplaatsbare wanden voor op kantoor. Daarnaast kunt u met vragen of opmerkingen ook altijd terecht bij ons via het telefoonnummer +32 3 231 20 01 of via het e-mailadres info@panisol.be. Ook als u vragen heeft over onze andere kantooroplossingen, zoals de box, zit u goed bij ons.