Top
Image Alt

Systeemwanden Antwerpen

  |  Systeemwanden Antwerpen

Eigen installatie

Voorstelplan

Input van de klant

Systeemwanden laten plaatsen in de regio Antwerpen

Systeemwanden plaatsen in uw bedrijf te Antwerpen is altijd de investering waard. Indien u kiest voor onze experts voor het installeren van systeemwanden, bieden wij u voortreffelijke service tegen concurrerende tarieven. Met onze systeemwanden creëert u een heldere indeling in uw kantoor of bedrijf. Panisol Partitions, gevestigd in Wijnegem, staat klaar om u te ondersteunen en te garanderen dat de systeemwanden optimaal worden geplaatst voor uw maximale voordeel.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Systeemwanden op maat van uw bedrijf

De systeemwanden die u door onze medewerkers uit Antwerpen kunt laten plaatsen, zijn een ogenschijnlijk eenvoudig middel dat toch veel verandering brengt in uw kantoor of bedrijf. Onze kwalitatieve systeemwanden behouden de openheid van uw werkvloer en creëren tegelijkertijd afzonderlijke ruimtes voor uw werknemers. De systeemwanden bevorderen het concentratievermogen en het energieniveau van uw team. Heeft u geen idee welke systeemwanden het best passen bij uw kantoor? Onze projectinrichters denken hierbij graag mee met u en nemen indien gewenst het volledige interieurontwerp voor uw kantoor op zich. Al onze scheidingswanden en systeemwanden zijn altijd verkrijgbaar tegen eerlijke prijzen!

Systeemwanden laten plaatsen binnen uw branche

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor veel meer dan enkel het laten plaatsen van systeemwanden. Zo bieden wij onze inrichtingsdiensten niet alleen aan voor kantoren, maar eveneens voor:

  • Ziekenhuizen
  • Grootindustrie
  • Snelle groeiers
  • Vrije en medische beroepen
  • KMO’s
  • Luchthavens
  • Overheidsbedrijven

Hierbij luisteren we tijdens het kennismakingsgesprek altijd eerst naar uw wensen en verzoeken als klant. Daarbij kijken we niet alleen naar het uitzicht en de structuur van de inrichting, maar ook naar de akoestische of geluidswerende karakteristieken. Bovendien bekijken we of een wandsysteem eventueel een optie is voor u. Op die manier bouwen we aan de best mogelijke indeling voor uw bedrijf.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Wilt u graag mobiele systeemwanden laten plaatsen binnen uw bedrijf om zo een mooie indeling te creëren? Schakel dan onze inrichters in die werkelijk wonderen verrichten met systeemwanden tegen eerlijke prijzen. Zij zorgen ervoor dat iedereen op uw werkvloer met een glimlach aan zijn bureau zit of met de volle motivatie aan het werk is op kantoor. Via het online invulformulier kunt u snel en eenvoudig een offerteaanvraag indienen. Bij vragen kunt u ons ook altijd bereiken via het telefoonnummer +32 3 231 20 01 of via het e-mailadres info@panisol.be.