Top
Image Alt

Systeemwanden Antwerpen

  |  Systeemwanden Antwerpen

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Systeemwanden laten plaatsen in omgeving Antwerpen

Wanneer u onze specialisten inschakelt voor het laten plaatsen van mobiele systeemwanden in de brede omgeving van Antwerpen, dan kunt u rekenen op  uitstekende service tegen aantrekkelijke prijzen. Met glazen en verplaatsbare systeemwanden krijgt u een uitstekend middel om een overzichtelijke indeling te voorzien op uw kantoor of bedrijf. Bij Panisol Partitions te Wijnegem, nabij Antwerpen, helpen we u hier graag bij en zorgen we ervoor dat we de mobiele systeemwanden plaatsen, zodat u er het meeste uithaalt.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Glazen systeemwanden laten plaatsen door onze experts uit Antwerpen

De glazen, mobiele systeemwanden die u door onze medewerkers uit Antwerpen kunt laten plaatsen, zijn een ogenschijnlijk eenvoudig middel dat toch veel verandering brengt in uw kantoor of bedrijf. Onze kwalitatieve glazen en verplaatsbare systeemwanden behouden de openheid van uw werkvloer en creëren tegelijkertijd afzonderlijke ruimtes voor uw werknemers. De systeemwanden bevorderen op kantoor het concentratievermogen en de energieniveaus bij uw personeel. Onze projectinrichters denken hierbij graag mee met u en nemen indien gewenst het volledige interieurontwerp voor uw kantoor op zich. Al onze diensten en mobiele systeemwanden zijn altijd verkrijgbaar tegen eerlijke prijzen.

Veel meer dan enkel verdeler van systeemwanden voor kantoor of bedrijf

Bij ons bedrijf te Antwerpen kunt u terecht voor veel meer dan enkel het laten plaatsen van verplaatsbare, glazen systeemwanden. Zo bieden wij onze inrichtingsdiensten niet alleen aan voor kantoren, maar eveneens voor ziekenhuizen of hotels. Hierbij luisteren we tijdens het kennismakingsgesprek altijd allereerst naar uw wensen en verzoeken als klant. Met of zonder mobiele glazen systeemwanden, wij presenteren vervolgens enkele voorstellen voor de inrichting van uw kantoor of bedrijf met telkens een vermelding van de prijzen. Daarbij kijken we niet alleen naar het uitzicht en de structuur van de inrichting, maar ook naar de akoestische of geluidswerende karakteristieken. We bekijken ook of een modulair wandsysteem eventueel een optie is voor u. Op die manier bouwen we aan de best mogelijke indeling voor uw kantoor.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Wilt u graag mobiele systeemwanden laten plaatsen binnen uw bedrijf of kantoor om zo een mooie indeling te creëren? Schakel dan onze inrichters uit Antwerpen in die werkelijk wonderen verrichten met glazen en verplaatsbare systeemwanden tegen eerlijke prijzen. Zij zorgen ervoor dat iedereen op uw werkvloer met een glimlach aan zijn bureau zit of met de volle motivatie aan het werk is op kantoor. Via het online invulformulier kunt u snel en eenvoudig een offerteaanvraag indienen. Voor meer informatie over onze realisaties of bij vragen kunt u ons ook altijd bereiken via het telefoonnummer +32 3 231 20 01 of via het e-mailadres info@panisol.be.