Top
Image Alt

Wandsystemen kantoor

  |  Wandsystemen kantoor

Eigen installatie

Voorstelplan

Input van de klant

Wandsystemen op kantoor

Met wandsystemen op kantoor zorgt u voor een compleet andere werksfeer. De specialisten van Panisol Partitions te Wijnegem, vlak bij Antwerpen, denken aan zowel het visuele beeld als de praktische overwegingen. Met een wandsysteem is het mogelijk om de openheid van uw kantoor te behouden en tegelijkertijd elke werknemer van een fijne werkplek te voorzien. Dankzij de juiste inrichting met passende wanden gaat het volledige team met volle energie en een maximum aan motivatie aan de slag. Ontdek hoe onze wandsystemen het kantoor van uw onderneming in Antwerpen helpen.

Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

De pluspunten van wandsystemen op kantoor

Een wandsysteem voor uw kantoor is niet zomaar een standaardoplossing. Onze projectinrichters bekijken nauwgezet hoe de samenstelling met aangepaste wanden in uw specifieke werkvloer passen en hoe we de beste indeling voorzien. Natuurlijk beginnen we met aandachtig te luisteren naar uw specifieke wensen en voorkeuren. Daarna installeren we de wandsystemen en scheidingswanden vlot in uw kantoor, zodat u direct profiteert van de geboden ruimtelijke oplossingen. Wij bieden dezelfde diensten eveneens aan voor de inrichting van hotels. Bij alle projecten die we inrichten, bieden we uitstekende service op maat aan tegen betaalbare tarieven. Als u interesse heeft in systeemwanden voor uw kantoor of net een volledige inrichting met wanden op maat wenst, staan wij voor u klaar.

Contacteer ons en bouw op onze expertise

Denkt u dat wandsystemen van onze specialisten nabij Antwerpen mogelijks de ideale oplossing zijn voor uw onderneming? Twijfel dan niet om ons in te schakelen voor het plaatsen van wanden, zodat wij samen met u de mogelijkheden voor een wandsysteem kunnen bekijken voor uw kantoor. Zit u nog met andere vragen of zou u meer willen weten over ons bedrijf of onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 3 231 20 01 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier.