Top
Image Alt

Wandsystemen kantoor

  |  Wandsystemen kantoor

Hoogkwalitatieve modulaire kantoorwanden

Optimale beleving op kantoor

Systeemwanden voor in elke ruimte

Wandsystemen voor een kantoor in omgeving Antwerpen

Met wandsystemen voor uw kantoor verzorgen de specialisten van Panisol Partitions te Wijnegem, vlak bij Antwerpen, een hele andere werksfeer. Hierbij denken we aan zowel het visuele beeld als de praktische overwegingen. Met een modulair wandsysteem is het mogelijk om de openheid van uw kantoor te behouden en tegelijkertijd elke werknemer van een fijne werkplek te voorzien. Zij gaan elke dag met volle energie en een maximum aan motivatie aan hun werk beginnen. Ontdek hoe onze wandsystemen vanuit Antwerpen uw kantoor helpen.

Kantoor ruimte - Panisol
Benieuwd wat we U kunnen bieden?
Gang - Panisol

Glazen, verplaatsbare wandsystemen voor uw kantoor in regio Antwerpen

Een modulair wandsysteem voor uw kantoor is niet zomaar een standaardoplossing. Onze interieurarchitecten bekijken nauwgezet hoe de systeemwanden in uw specifieke werkvloer passen en hoe we de beste indeling voorzien. Daarvoor luisteren we uiteraard allereerst naar uw wensen en voorkeuren. Vervolgens plaatsen we de wandsystemen voor uw kantoor snel zodat u meteen gebruikmaakt van de ruimtelijke oplossingen. Maar niet alleen een kantoor profiteert van de voordelen van een modulair wandsysteem. Zo bieden wij dezelfde diensten eveneens aan voor de inrichtingen van hotels of ziekenhuizen. Bij alle projecten die we inrichten bieden we een uitstekende service op maat aan tegen betaalbare tarieven.

Bouw op onze expertise

Denkt u dat wandsystemen van onze specialisten nabij Antwerpen mogelijks de ideale oplossing zijn voor uw onderneming? Twijfel dan niet om ons in te schakelen, zodat wij samen met u de mogelijkheden voor een modulair wandsysteem bekijken voor uw kantoor. Daarvoor kijken we tevens niet alleen naar de visuele aspecten, maar verbeteren we, indien gewenst, ook de akoestiek op de werkvloer. Vraag makkelijk een offerte aan bij ons door het online invulformulier in te vullen. Zit u nog met andere vragen of zou u meer willen weten over ons bedrijf of onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 3 231 20 01 of stuur een e-mail naar info@panisol.be.