Top
Image Alt

Ziekenhuisinrichting

  |  Ziekenhuisinrichting

Eigen installatie

Voorstelplan

Input van de klant

Ziekenhuisinrichting

Voor de nodige expertise bij een ziekenhuisinrichting rekent u op het team bij Panisol Partitions te Wijnegem, vlak bij Antwerpen. Samen bekijken we de omstandigheden en zoeken we naar een betrouwbare oplossing op maat. Hierbij luisteren we allereerst naar uw wensen en leggen we de nadruk bij de praktische afwegingen. Vervolgens zorgen we voor een overzichtelijke ziekenhuisinrichting die er tegelijkertijd mooi uitziet.

Benieuwd wat we U kunnen bieden?

Een ziekenhuisinrichting zoals u die wenst

Om de ziekenhuisinrichting te realiseren die u wenst, maken wij gebruik van verschillende hulpmiddelen. Een van onze specialiteiten is een scheidingswand, waarmee u op een overzichtelijke en stijlvolle manier structuur in een ruimte aanbrengt. Met een wandsysteem brengt u bijvoorbeeld een indeling in een grotere zaal. Hierbij blijft de lichtinval en de openheid van de ruimte behouden. Dit en vele andere ruimtelijke oplossingen behoren tot de opties van onze interieurarchitect. Een ziekenhuisinrichting is niet het enige dat wij verwezenlijken, u zet ons eveneens in voor een kantoor- of hotelinrichting.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u onze diensten inschakelen voor een ziekenhuisinrichting? Dan vraagt u makkelijk een offerte aan via het online invulformulier. Wenst u meer informatie over ons bedrijf of over onze diensten? Onze projectinrichters staan voor u klaar. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 3 231 20 01 of via het e-mailadres info@panisol.be.